Soms is verandering nodig, dat vonden wij bij VanHelder ook en zo besloten wij onze strategie een beetje aan te passen. Gezien wij bij VanHelder helder zijn vinden wij dat dit ook gedeeld moet worden met u.

VanHelder naar Duurzaam, dat is ons nieuwe motto. In de huidige maatschappij is duurzaamheid super belangrijk en dat vinden wij ook. Wij willen jou graag helpen met verduurzamen en zijn er om je met alles te helpen rondom het duurzaamheidsvraagstuk. Onze specialisten kunnen je daar super goed mee helpen en doen dat met alle liefde en vol overgave.

Nieuwe strategie

Bij onze nieuwe strategie horen ook een paar hele toffe teksten. Deze teksten vonden wij zo tof dat we ze op doek hebben laten drukken en op posters en in ons kantoor hebben opgehangen. Zoals je kan zien staat onze nieuwe strategie prachtig in het interieur van ons kantoor.

“Wat een glazenwasser voor je ramen doet, doen wij voor je energie.”

glazenwasser

De boel eens goed opfrissen. Wij poetsen die laag stof van je energiecontract en laten zien hoe het slimmer, duurzamer én voordeliger kan. Zo kosten energiezaken niet langer energie, maar leveren ze dat op. Dat is de kracht van helder.

“De butler kan er een puntje aan zuigen”

butler

Onze service gaat ver, heel ver. Bij ons geen kil callcenter, maar altijd direct contact met jouw persoonlijke energievakman. Zelfs als het 23:59 uur is op 31 december en je echt niet kunt wachten op je jaaroverzicht. Wij regelen bovendien alles voor je, van advies tot overstap tot de aansluiting voor je Tesla. Een earl grey met een schijfje citroen bezorgd aan bed, zeg maar. Je hoeft het maar te vragen.

Je gaat het pas zien als je het doorhebt

Hoe de hazen lopen. Hoe een dubbeltje kan rollen. Hoe de energiemarkt écht in elkaar steekt. Met onze heldere inzichten ben jij in staat om kansen te benutten voor jouw bedrijf en zakelijk voordeel te behalen uit duurzame keuzes. Kennis is macht, zeggen ze. Die geven wij je terug.

Onze blog staat vol met interesse artikelen die jouw helderheid kunnen geven in de energiemarkt. Wij schrijven een marktupdate om je te informeren wat er speelt op de markt. Wij doen er alles aan om te zorgen dat jij ook voldoende kennis van de energiemarkt krijgt, maar wil je toch wat meer weten? Schroom dan niet om ons even te bellen. Dat vinden wij ook leuk! Wij delen onze kennis heel graag met je.

Visie en missie

Natuurlijk hoort er bij dit mooie verhaal ook een visie en een missie.

In onze visie ervaren Nederlandse bedrijven de helderheid om kansen in hun energiezaken te zien en te benutten voor een duurzaam zakelijk succes. Wij geloven namelijk dat duurzaam rendement de motor is achter bedrijfsmatige verduurzaming.

Onze missie is om voor zoveel mogelijk Nederlandse bedrijven de energievakman te zijn die helderheid verschaft in energievraagstukken en helpt kansen in te zetten voor duurzaam zakelijk succes.

Naar duurzaam toe…

VanHelder naar Duurzaam, dat kon je al in de titel lezen. Een verdere uitleg hebben wij het helemaal niet gegeven. Wij vinden groen belangrijk, maar we zijn geen natuurorganisatie. Wij leveren zakelijke energie en dus gaan jouw zaken altijd voor, maar als wij kunnen helpen met vergroenen of verduurzamen dan doen wij dit graag. Zodra wij kansen zien dan hollen wij steevast achter je aan.

Lees ook: Aandeel CO2 uitstoot Nederland in de wereld.

Nederland verduurzaamt en hier dragen wij graag ons steentje aan bij. De hoeveelheid CO2 die Nederland uitstoot is klein maar door eisen aan handelspartners te stellen die wel veel vervuilen, zoals China en door zelf voorop te lopen kunnen wij met elkaar het verschil maken. Als er een schaap over de dam is volgen er meer, toch? Wij helpen je er graag mee om voorop te lopen.