VanHelder heeft er weer een nieuwe aanwinst bij, een vrouw dit keer. Zij zal helpen met de backoffice en de financiële administratie. Haar naam is Jeannette en zij is de vrouw des kantores.

Jeannette

Wij zijn altijd heel blij met onze aanwinsten en schreeuwen dit ook graag van de daken. Daarom willen we je heel graag voorstellen aan Jeannette en haar verhaal over VanHelder laten doen.

Wie is Jeannette?

Jeannette is een geboren en getogen Woerdenaar, want een Woerdenees is niet in Woerden geboren ;). Toekomstplannen buiten Woerden heeft ze niet, tenzij het een vakantie naar Italië is, want daar komt ze wel heel graag. Jeannette kan pizza’s en pasta’s niet weerstaan. Andere dingen die Jeannette graag doet is spelen met haar kinderen van 6 en 2 jaar en in haar vrije tijd zet zich in als vrijwilliger bij Stichting Speelotheek Woerden.

Jeannette’s eerste indruk van VanHelder

VanHelder heeft een super leuk team en ze heeft het hartstikke naar haar zin. De dagstart en gezamenlijk lunch zijn fijne momenten om bij elkaar te zijn. Iedereen is erg behulpzaam en geen vraag is te gek.

Een bedrijf met bijna alleen maar mannen bevalt haar goed, ze vindt het zelfs ontzettend gezellig! Ondertussen kan ze goed door de verhalen van voetbal, actiefilms, autoverhalen en cricket heen prikken. Je moet wat als Feyenoorder in een team vol Ajacieden ;).

Haar favoriete werkzaamheden? Het legen van digitale bakjes en alles op orde krijgen en helderheid verschaffen aan klanten.