eHerkenning

Wat is EHerkenning?

EHerkenning is een initiatief van de overheid om bij relevante instanties in te kunnen loggen om online je zaken te regelen. Op die manier weten organisaties zeker wie je zegt dat je bent én dat je mag doen wat je wilt doen. Daarnaast heb je de extra zekerheid dat de site waar je inlogt betrouwbaar en veilig is, niet elke organisatie kan namelijk zomaar gebruik maken van EHerkenning. Hoe hoger het niveau van EHerkenning, hoe meer gevoelige informatie je kunt uitwisselen. Tot slot is EHerkenning persoonsgebonden en niet overdraagbaar aan of te delen met anderen. Al deze extra zekerheden zorgen ervoor dat je veilig kunt inloggen. Het grote gemak is dat je met EHerkenning bij meerdere organisaties kunt inloggen.

Het is dus niet meer nodig dat je voor elke partij aparte accounts en inlogcodes nodig hebt, maar je kunt dankzij EHerkenning met meerdere partijen zaken doen. Sinds kort is VanHelder® een van die partijen.

Wat betekent dit voor mijn energiezaken?

Sinds een aantal jaar is het niet meer mogelijk voor energieleveranciers om specifieke gegevens in te zien van kleinverbruikers, waaronder het daadwerkelijke verbruik. Veel afnemers hebben deze gegevens niet, maar ze zijn nodig om correcte offerte op te maken en de maandelijkse kosten te berekenen. Met EHerkenning kan je op een veilige en betrouwbare manier deze gegevens alsnog ophalen. Zo weet je zeker dat je geen fout maakt en kunnen wij voor jou een passende offerte maken.

Maak een offerte

Maakt je organisatie al gebruik van EHerkenning? Dan kan je binnen één minuut een offerte opvragen bij VanHelder®. Via de onderstaande knop kan je een offerte opvragen. Zoek simpelweg je bedrijf, klik op EHerkenning en wij zorgen voor de passende offerte.

Klik hier om een offerte te maken

EHerkenning aanvragen

Elk bedrijf kan gemakkelijk EHerkenning aanvragen. Ga naar de website van EHerkenning en volg het stappenplan om je EHerkenning account aan te vragen.

Meer weten?

We geven graag antwoord op al je vragen. Je kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 020 205 0485. Per e-mail kan ook, stuur je vraag dan naar vraag@vanhelder.nl.