Voor wie is VanHelder?

Voor ondernemers die geen tijd hebben voor vage energielabels maar wél voor heldere keuzes die bijdragen aan business. Voor bedrijven die 100% energieneutraal willen opereren of die simpelweg voordeel willen halen uit groene regelingen. Wat jouw energiedoelen ook zijn, onze slimme oplossingen helpen je ze te behalen. Raad en daad daarmee staan wij je bij.

Waar zijn we goed in?

Simpelweg, we nemen de telefoon op! 24/7 per dag. Geen kastje – muur verhaal maar meteen iemand met kennis aan de lijn zonder vervelende wachtmuziek. Ook hebben we een hekel aan kleine lettertjes, gewoon eerlijke en transparante communicatie daar staan we voor.

We werken vanuit een klein mooi pand aan de haven van Woerden. Dus geen groot kantoorpand met bijkomende hoge overhead kosten maar een klein gemotiveerd team met veel kennis en ervaring in huis.

Wij bieden de voordelen van de kennis en ervaring zonder de nadelen van een grote partij met slechte bereikbaarheid. We doen het net even anders! Helder en transparant zodat je als klant op de meest eerlijke manier geholpen wordt. Bij VanHelder gaan we voor de lange termijn relatie.

Doordat we met een klein team samenwerken kunnen we snel schakelen en direct inspelen op de wensen van de klant. Dit komt dan ook naar voren in ons klantvriendelijke klantportaal waarin alle relevante informatie terug te vinden is op klantniveau, denk hierbij aan facturen, verbruiken, CO2 uitstoot en accountgegevens. Middels dit portaal informeren we ook onze klanten pro-actief over o.a. de wisselende marktprijzen.

Onze beloften

We zijn 24 uur per dag 7 dagen in de week bereikbaar en geven binnen 24 uur inhoudelijk reactie op al je vragen. Alles wat we communiceren is begrijpelijk en relevant, we komen altijd onze afspraken na en we willen in alles wat we doen de beste zijn.

Het VanHelder® team

Onderscheidend en trots.

VanHelder bestaat uit een team van 11 gedreven, jonge ambitieuze energieprofessionals, die beschikken over alle kennis binnen de energiemarkt. Deze kennis heeft er voor gezorgd dat VanHelder steeds verder kan groeien. Door het helder maken van de Nederlandse energiemarkt onderscheiden wij ons, en dat maakt ons sterk. Wij beseffen dat we het verschil kunnen maken door het anders en beter te doen. Een leverancier die de ondernemer helpt door direct de telefoon op te nemen en kennis heeft van zaken. Kwaliteit door de basis op orde te hebben, niets meer en niets minder. Heb je vragen? Stel ze direct aan de juiste persoon.

Meer weten?

We geven graag antwoord op al je vragen. Je kunt ons 24/7 telefonisch bereiken op 020 205 0485. Per e-mail kan ook, stuur je vraag dan naar vraag@vanhelder.nl. Of neem een kijkje op onze site http://www.vanhelder.nl.