VanHelder heeft er weer een nieuwe aanwinst bij, een nieuwe stagiair die wij opleiden tot software developer, of beter gezegd, IT-nerd. Zijn naam is Stefan en hij is dol op coderen.

Stefan, stagiair VanHelder

Wij zijn altijd heel blij met onze aanwinsten en schreeuwen dit ook graag van de daken. Daarom willen we je heel graag voorstellen aan Stefan en hem zijn verhaal over VanHelder laten doen.

Wie is Stefan?

Onze stagiair Stefan heeft Frans bloed en heeft ook een lange tijd in Frankrijk gewoond. Op zijn veertiende verhuisde hij met zijn vader naar Frankrijk waar hij de middelbare school heeft afgemaakt. Toen hij 20 was is hij naar Nederland teruggekomen voor zijn vriendin. En daar heeft hij nog geen moment spijt van gehad, want hij vindt het hier stiekem veel leuker om te wonen.

Eenmaal terug in Nederland begon hij met de 21+ hbo-toelatingsexamens om informatica te kunnen studeren. Hierna is hij begonnen aan de Hogeschool Rotterdam. Naast zijn studie is hij heel sportief, je kan hem vaak vinden in Basic Fit en daarnaast is hij dol op basketbal, tekenen, schilderen en voetbal. Zijn favoriete club is Ajax en daar zijn wij stiekem allemaal wel blij mee.

Stefans eerste indruk over VanHelder

VanHelder is een warm en informeel bedrijf, ze tonen interesse in je en ze zorgen ervoor dat je je welkom voelt. In de ochtend is er een dagstart waar wordt verteld wat de zakelijke successen zijn en we privé voor leuks hebben gedaan. Dit laat echt zien dat er interesse in elkaar is. Stefan koos voor VanHelder vanwege de stageopdracht, namelijk, het ontwikkelen van een nieuwe offertetool op de website.

Wist je dat…

… wij nog meer mensen zoeken die ons team kunnen versterken? Zo zoeken wij mensen voor de sales, finance, sourcing en klantenservice. Meer weten? Bekijk dan vooral even de vacatures op onze website.