Ook ons bedrijf is continu in beweging. Blijf op de hoogte over ontwikkelingen binnen VanHelder of over actuele onderwerpen. Lees hier over onze nieuwe samenwerking!

Marktprijsbepaling

Nieuwe samenwerking!

EnergieMeetbedrijf2020 en VanHelder werken per 1 juni 2017 samen om directe kosten te besparen op de energieprijzen, meetdiensten en de netbeheerskosten. Dat de markt voor grootzakelijke energieverbruiker vrij is, is algemeen bekend. Maar wat weinig zakelijke klanten weten is dat de metermarkt ook vrij is. Hierdoor zijn er behoorlijke besparingen te realiseren bij de netbeheerders en leverancier van de meetdiensten. Helaas wordt dit bewust passief uitgevoerd door de netbeheerders waardoor het merendeel van de zakelijke klanten veel te veel betaald! Wij van VanHelder en EnergieMeetbedrijf2020 vinden dat dit anders kan en moet.

Waarom werken EnergieMeetbedrijf2020 en VanHelder samen?

Wij zijn beide kleine gecertificeerde private partijen die zijn opgericht om helderheid te bieden aan de grootzakelijke klant. Alle onnodige schakels zoals tussenpersonen en gelukzoekers willen we uitschakelen in het proces om de klant zo goed mogelijke service te kunnen bieden. Geen keuzemenu’s en wachtrijen, maar gewoon een goed en helder antwoord!