Vernieuwing is soms nodig. Daarom werken wij momenteel aan een nieuw klantportaal. Xiao, onze stagiair software developer heeft de eer om hier aan te mogen werken.

Wat gaat er dan veranderen VanHelder?

nieuwe klantenportaal op computer

Tijdens een lunchmeeting heeft onze Xiao ons hier alles over verteld en daarom delen we dit met trots aan jullie.

Eigenlijk verandert er heel veel in het nieuwe klantenportaal. We verbeteren de vormgeving en uitstraling en voegen nieuwe functies toe zodat jij als klant nog sneller bij je data kunt en er nog meer uithaalt.

Multisite

De functie waar wij vooral heel blij mee zijn is dat het nieuwe klantenportaal ook geschikt is voor klanten die meerdere vestigingen hebben. Dit houdt ook in dat de meetgegevens van verschillende vestigingen in één overzicht kunnen komen (Wow it’s amazing Xiao!). Het huidige klantenportaal is gericht op één vestiging waardoor je geen overzicht hebt van de verschillende vestigingen. Dit gaat nu veranderen, toffe verbetering toch?!

Meerdere accounts

In de huidige portal is het ook zo dat je maar één inlog hebt per account. Hebben meerdere mensen de inlog nodig dan moet je je wachtwoord nu nog blootgeven aan je collega’s. Dit vonden wij niet helemaal helder en een tikkeltje achterhaald en daarom hebben we dit aangepast zodat ieder zijn eigen inlog heeft.

Energiebesparingsrapportages

Tjeemig wat een lang woord. Afijn, het nieuwe portaal geeft je ook nog eens inzicht in je CO2-footprint op basis van je energieverbruik. Nu deze vereisten steeds belangrijker worden is deze functie wel noodzakelijk om aan je energiebesparingsverplichting te voldoen zonder zelf te moeten gaan rekenen.

Vormgeving en schrijfwijze

Onze IT-afdeling is ook druk bezig met de vormgeving van het klantportaal. Zo werken we aan een moderne look- en feel om met de tijd mee te kunnen gaan. Een ander groot verschil is dat het huidige portaal gebouwd is in PHP en als wij onze techies uit de IT-dungeon mogen geloven is dat hopeloos verouderd. Daarom dus alles geschreven in Angular Framework, kennelijk is de nieuwste technologie.

Een korte sfeerimpressie…….waar wij zelf heel enthousiast van worden.

Gaaf hé?