VanHelder heeft er weer een nieuwe aanwinst bij, een nieuwe stagiair die wij opleiden tot rekentalent. Zijn naam is Micha en hij is dol op cijfers.

stagiair Micha

Wie is Micha?

Onze stagiair Micha is geboren en getogen in Almere en woont hier nog steeds. Hij zit nu in het laatste jaar van de studie Bedrijfseconomie die hij volgt aan de Hogeschool van Amsterdam en hoopt deze in februari 2020 af te kunnen ronden. Micha zet met liefde zijn wekker om een wedstrijd binnen de autosport of motorsport te kunnen kijken. Ook heeft hij een liefde voor American Football en daarom volgt hij de NFL, vooral als de Greenbay Packers spelen. Maar zelf doet hij ook genoeg, zo slaat hij graag een balletje op het tennisveld (waardoor hij een goed gevulde prijzenkast heeft) en vindt hij het leuk om op een paar latten van een berg te sjezen. Ook is Micha regelmatig te vinden in het Amsterdamse Westerpark om daar te BBQ-en met zijn vrienden.

Micha koos een stage bij VanHelder omdat hij direct aan de knoppen wilde kunnen zitten. Bij het zien van de vacature werd hij enthousiast en besloot hij te solliciteren. Hij wil hier meer leren over rapportages, aangiftes en hoe het werkt bij een kleiner en jonger bedrijf. Micha zal zich bezig gaan houden met het boeken van inkomende facturen, vergelijkingen tussen inkoop en verkoop maken, rapportages opstellen, de BTW/ODE/EB aangifte verzorgen en nog veel meer spannende administratieve handelingen. Daarnaast zal hij hier gaan afstuderen.

Micha’s eerste indruk over VanHelder.

“Bij VanHelder gaat de dag snel en dat is een goed teken. Op de eerste dag werd ik overspoeld met informatie over de energiemarkt en VanHelder. Een weekje verder zijn de zijwieltjes er al bijna af en kan ik een hoop werkzaamheden zelfstandig uitvoeren. Gedurende de dag leer ik continue nieuwe zaken bij van Rutger, met name energie gerelateerde finance issues. Wat sfeer betreft is het professioneel maar op een fijne informele manier. We lunchen samen en we praten over meer dan alleen maar werk.” aldus Micha.

Wist je dat…

… wij nog meer mensen zoeken die ons team kunnen versterken? Zo zoeken wij mensen voor de sales, finance, sourcing en klantenservice. Meer weten? Bekijk dan vooral even de vacatures op onze website.