VanHelder heeft er weer een nieuwe aanwinst bij, een nieuwe stagiair die wij opleiden tot salestijger. Hij heet Floris en als je belt is er een kans dat hij de telefoon opneemt. Hieronder lees je meer over Floris en zijn eerste week bij VanHelder.

Sales Tijger

Wie is Floris?

Floris komt uit het mooie Woerden en studeert momenteel CommerciĆ«le Economie aan het Kronenburgh College in Den Haag. Floris is errug sportief en mat zichzelf vaak af in Basic Fit, maar rent ook regelmatig het Woerdense hockeyveld op en neer waar hij de sterren van de hemel speelt in de A1. Dat is maar goed ook, want hij barst van de energie. In zijn vrije tijd naast het sporten gaat hij graag “leuke dingen doen” met zijn vrienden, zoals stappen.

Floris wilde perse bij VanHelder stage komen lopen omdat wij zijn wat hij zoekt. Hier kan hij namelijk de hele dag mensen blij maken en communiceren en continue met nieuwe mensen in contact te zijn. Dat is iets wat hij zeker zal krijgen bij ons.

Floris zijn eerste week bij VanHelder

De eerste week beviel hem super goed. De eerste twee dagen hebben wij hem verteld hoe de energiemarkt werkt en hoe wij werken. Alex heeft hem de fijne kneepjes bijgebracht. Nu kan Floris super goede gesprekken met klanten voeren. Vanaf de derde dag mocht hij zelf aan de bak en hebben wij hem zonder zijwieltjes laten fietsen. Op de vierde dag is hij daarom helemaal in het diepe gegooid en mocht hij zelf maar uitzoeken hoe hij het deed. Dat beviel hem super, en hij zegt daarom ook met trots dat hij na vier dagen al is ingewerkt en alles zelf kan uitvoeren.

De sfeer bij VanHelder omschrijft hij als leuk en vrolijk en helemaal top en verder is hij erg te spreken over de hamburgers op vrijdag.

Mocht je meer over hem willen weten, bel ons dan maar op.