VanHelder biedt, als eerste zakelijke leverancier, de mogelijkheid dat je zelf kunt bepalen waar, hoeveel en welke vergroende energie je afneemt. Daarnaast kan je als grootverbruiker ook zelf opgewekte hoeveel elektriciteit aan ons verkopen.

windmolens

Wij pakken groene stroom graag anders aan dan de andere energieleveranciers doen. Bij ons kan je namelijk zelf kiezen waar jouw groene stroom vandaan komt.

Kiezen waar jouw energie vandaan komt

In onze webshop staat een ruim overzicht van de GvO’s die wij in bezit hebben. Een GvO is een garantie van Oorsprong en laat dus zien waar de stroom vandaan komt. Bij de meeste leveranciers tekent je een contract voor groene stroom, waarna de leverancier de keuze maakt uit welke bron de levering zal worden vergroend. Dit kunnen zij doen met GvO’s uit waterkracht in Scandinavi├ź, maar ook met Nederlandse bronnen. Waar het in het kort op neer komt is dat je zelf niet de keus kan maken waar je groene stroom vandaan komt.

Lees ook: De zin en de onzin van “groene elektriciteit”.

Wij pakken dit geheel anders aan

Wij werken dus met een webshop die volstaat met GvO’s. Je kan hier zelf de herkomst van je energie van bepalen. Wij onderscheiden ons op nog een manier, je hoeft namelijk helemaal geen klant te zijn om de GvO’s bij ons te kopen. Bij ons kan iedereen aankloppen die wil vergroenen. Wil jij vergroenen en heb je daar hulp bij nodig? Neem dan snel contact met ons op.

Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in onze nieuwe webshop.´╗┐

Jouw stroom in onze webshop?

Wist je dat het ook mogelijk is om door jou opgewekte groene stroom aan ons te verkopen? Indien je stroom terug levert en je op CertiQ.nl je registreert kan je zelf GvO’s maken. Deze kan je vervolgens weer verkopen aan ons. Wil je meer weten, neem dan snel contact met ons op en dan helpen wij je verder.