VanHelder is altijd in beweging. Wij hebben drie nieuwe knappe koppen aangenomen en deze stellen we graag aan je voor.

VanHelder

Welkom boys

Per gisteren 1 februari zijn Arian, Rob en Mikey gestart bij VanHelder. Arian gaat zich bezighouden met de inkoop van energie, Rob met online en verkoop en Mikey gaat snoeihard programmeren. Heren veel succes!!

Meet Arian

Arian is de linker man met een vierkant om zijn gezicht. Hij is onze nieuwe energie inkoper en zal zich dus bezig gaan houden met de energie die bij jouw bedrijf binnenkomt. Hij zal vier dagen bij ons komen werken en op vrijdag zal hij zijn ouders helpen op de boerderij. In het weekend is hij vaak met vrienden in de stad te vinden.

Meet Rob

Rob is de middelste man met een vierkant om zijn gezicht. Hij zal binnen VanHelder verantwoordelijk zijn voor de marketing en sales. Hij zal zich richten op ons marketingbeleid en google AdWords inrichten zodat wij goed vindbaar zullen worden op Google.

Meet Mikey

Mikey is de rechter man met een vierkant om zijn gezicht. Hij is onze nieuwe IT jongen en die zal zich gaan bezig houden met allerlei website en programmeer zaken.

Wil jij nu ook bij ons komen werken?

Dan heb jij geluk, want wij hebben nog een functie voor je open staan.

Junior Energieconsultant
Kun jij ijs verkopen aan een Eskimo en zelfs Mark Rutte overtuigen? Wij zijn het jonge moderne energiebedrijf voor de zakelijke markt. We groeien hard en zijn op zoek naar nieuwe enthousiaste collega’s die deze groei met ons willen realiseren.
Wat beweegt ons?
Veel klanten hebben geen idee wat ze betalen voor energie. VanHelder maakt de ondoorzichtige energiemarkt transparant waardoor onze klanten grip krijgen op hun energiekosten.
Wat betekent dit? Als junior energieconsultant bij VanHelder ben je ons uithangbord en ga jij in gesprek met de potentiele klant om hem kennis bij te brengen en een passend contract aan te bieden. Bij ons staat de klant écht centraal, zo zijn we bijvoorbeeld 24/7 bereikbaar voor onze klanten en denken wij met hen mee om tot de juiste energieoplossing te komen. Wij zijn dé zakelijke energieleverancier!
Jouw werkdag
Als junior energieconsultant ga je in gesprek met de zakelijke klant over energie. Je zet jij jouw salestalent, kennis en enthousiasme in afspraken te maken of doe je direct een aanbod. Je werkt in een klein team met een duidelijke focus en aanpak waar je gecoacht wordt door ervaren collega’s die je razendsnel wegwijs maken in energieland.
Jij bent
Jij bent afgestudeerd aan het mbo+ of bezig aan een hbo/wo opleiding. – Jij hebt uitstekende sales skills en bezit over een flinke dosis overtuigingskracht. Deze talenten en je sociale vaardigheden zet je in om zakelijke klanten te helpen met hun energiezaken. Wij brengen jou diepgaande kennis van de energiemarkt bij, en maken jou een nog betere verkoper. Jij hebt een winnaarsmentaliteit, positief en krijgt dingen voor elkaar. Daarnaast spreek je uitstekend Nederlands (in ieder geval beter dan Maxima), werk je nauwkeurig en krijg je dingen voor elkaar.
We bieden
We bieden je een uitdagende functie met veel verantwoordelijkheid. Je kunt bij ons zo snel groeien als dat jij aankunt. Je gaat bij ons diehard je salestalent ontplooien en we brengen je daarnaast diepgaande kennis van de energiemarkt op te doen. Jij wordt hierdoor in recordtempo energieprofessional, een vak dat op de toekomst is gericht!

Bel ons op 020-2050485, vraag naar Alexander van Hirtum en verkoop jezelf aan ons!