Met grote trots presenteren wij aanstaande vrijdag de VanHelder EnergieWetChecker. Het wordt nu zeer eenvoudig om even snel te checken of je wel voldoet aan alle wet- en regelgeving op het gebied van energie. Super handig natuurlijk.

EnergieWetChecker VanHelder

Wij helpen graag onze klanten om alles zo makkelijk mogelijk te maken. Vorige week vertelden wij al over het nieuwe klantportaal wat er aan zit te komen. Aanstaande vrijdag verwachten wij een nieuwe tool aan jullie te presenteren: de VanHelder EnergieWetChecker. Deze tool blinkt uit in eenvoud en omdat wij niet kunnen wachten tot jullie hem kunnen zien, vertellen we er vandaag alles over.

Verduurzaming wordt steeds belangrijker, de overheid past haar milieuwetgeving continu aan en niemand weet nu precies hoe het werkt. Als ondernemer wil je geen risico’s lopen maar tijd om alles uit te pluizen heb je ook niet. Dat snappen wij, daarom hebben we een nieuwe tool ontworpen waarbij je in een aantal vragen zo ziet wat de actiepunten zijn. Zo heb je dus direct duidelijkheid en weet je wat je te doen staat.

Deze zaken kan je checken in de VanHelder EnergieWetChecker

EnergieWetChecker VanHelder

Het activiteitenbesluit, de EED Audit en het energielabel kan je vrijdag in de nieuwe tool checken. Super tof natuurlijk, onze stagiaire Sava is druk bezig met het inrichten van een nieuwe database, waarin veel uiteenlopende gegevens komen te staan.

Lees ook: Helderheid over de wet- en regelgeving omtrent energiebesparing

Dit krijg je er bij

EnergieWetChecker VanHelder

De uitkomst van de EnergieWetCheck geeft inzicht wat er nog gedaan moet worden in je onderneming. Wij helpen je graag zo goed mogelijk met alles rondom energie en vonden naast de uitslag van de VanHelder EnergieWetChecker dat wij wel iets extra’s erbij konden doen. Namelijk een branche specifieke checklist.Natuurlijk zijn wij ook bereikbaar om je met alles te helpen, dus mocht je vragen hebben dan zijn we goed bereikbaar.

Kijk jij ook al uit naar de lancering vrijdag?