De zomervakantie, tijd voor ontspanning. Maar ook zeker een tijd om te kijken naar je energiesituatie!

zomer

Even ontspannen, even er tussen uit. Dat is waar de zomervakantie om draait. Het zal rustiger zijn in het bedrijf, gezien klanten ook op vakantie zijn. Dat zorgt ervoor dat je meer tijd hebt voor andere dingen. Zoals even een blik te werpen op je energiecontract.

VanHelder komt naar je toe deze zomer

De zomervakantie is nu echt begonnen. Voor veel zakelijke klanten een moment van rust. Niet alleen privé maar ook zakelijk. Dit betekent dat er ruimte ontstaat om zaken op te pakken waar normaal geen tijd voor is.

Het energiecontract is hier een mooi voorbeeld van. Wij merken dat veel klanten nu tijd hebben om naar hun energiesituatie te kijken. Dit is verstandig, want zodra er aan de zomer weer een eind is gekomen, is het ‘business as usual’ en worden beslissingen over energiecontracten weer uitgesteld en op het laatste moment genomen.

VanHelder is deze zomer juist actief in het bezoeken van zakelijke klanten. Wacht niet tot na de zomer, zet de eerste stap en maak vandaag nog een afspraak. Zo is alles voor de najaarsdrukte weer geregeld.

Gedurende de zomervakantie zijn wij ook goed bereikbaar. Mocht je onze hulp kunnen gebruiken, neem dan contact met ons op. Wij zijn bereikbaar via 020-2050485 of via vraag@vanhelder.nl.