Eerder hebben wij al uitgelegd wat groene stroom is, hoe alles precies zit rondom groene stroom vertellen wij daar. Omdat wij graag de groene stroom anders aanpakken dan de andere energieleveranciers, kan je bij ons kiezen waar jouw groene stroom vandaan komt.

Kiezen waar jouw energie vandaan komt

In onze webshop¬†staat een ruim overzicht van de GvO’s die wij in bezit hebben. Een GvO is een garantie van Oorsprong en laat dus zien waar de stroom vandaan komt. Bij de meeste leveranciers tekent je een contract voor groene stroom, waarna de leverancier de keuze maakt uit welke bron de levering zal worden vergroend. Dit kunnen zij doen met GvO’s uit waterkracht in Scandinavi√ę, maar ook met Nederlandse bronnen. Waar het in het kort op neer komt is dat je zelf niet de keus kan maken waar je groene stroom vandaan komt.

Wij pakken dit geheel anders aan

Zoals in de vorige alinea staat, werken wij met een webshop vol GvO’s. Via deze webshop kan je dus zelf de herkomst van je energie kiezen. En wist je dat je niet eens klant bij ons hoeft te zijn om op deze manier te kunnen vergroenen? Wij helpen je graag verder met de keus naar de beste GvO, daarom zijn wij 24 uur per dag, 7 dagen in de week bereikbaar voor je.

Jouw stroom in onze webshop?

Wij kopen ook graag groene stroom op van mensen die het produceren, maar zelf niet verbruiken. Deze groene stroom verkopen wij dan vervolgens door via de webshop. Produceer jij veel meer groene stroom dan je verbruikt en lijkt dit je interessant? Aarzel dan niet en neem contact op met een van onze medewerkers. Dan nemen wij samen alle opties door en kijken we wat we voor elkaar kunnen betekenen.
Nieuwsgierig geworden? Neem snel een kijkje in onze nieuwe webshop.