Woerdense Koeienmarkt 2018. Arian valt in de prijzen!

Het is weer zover. De jaarlijkse koeienmarkt (2018) van Woerden. VanHelder is er dit jaar voor het tweede jaar bij en heeft goed nieuws.

Met trots kan VanHelder melden dat onze topper Arian van de afdeling Finance in de prijzen is gevallen met zijn koe Trien 573 bij de jaarlijkse koeienkeuring in Woerden. De competitie was sterk, maar toch hebben Arian en Trien de derde plaats weten te bemachtigen. Uitstekende houding en mooie uiers zorgde ervoor dat Trien boven haar concurrenten is geƫindigd. Proficiat.

Ook gebruikt VanHelder de koeienmarkt om aandacht te trekken voor de werving van nieuwe werknemers. Er hangen twee grote posters op de ramen van ons kantoor en wij hopen daarmee in contact te komen met afstudeerders en werkzoekenden. Wij zijn namelijk op zoek naar nieuwe sales medewerkers en afstudeerders in de richtingen Webdesign, Online marketing, Proces analist en Sales en Businessdevelopment. Ben jij geĆÆnteresseerd in een van deze functies? Lees hier meer over op onze website, of neem direct contact op via 020 205 0485.

Geschreven door

Wessel

Wessel

020 205 04 85

Delen